Nieuws, acties en aanbiedingen

Seizoens Actie:    Cv- ketel vervangen dit najaar ?

Wat je ook kiest, met Nefit Bosch verwarm je CO2-neutraal !

U wilt wel verduurzamen, maar een warmtepomp is voor u gewoon een stap te ver. Bij  vervanging is vaak een nieuwe cv-ketel de beste oplossing.  Wie kiest voor Nefit Bosch kan met z'n nieuwe HR-ketel toch CO2-neutraal verwarmen!

Hoe werkt het? 

Als u kiest voor een Cv-ketel van Nefit Bosch kunt u de CO2-uitstoot laten compenseren door het jaarlijks planten van bomen.  Het eerste jaar is helemaal voor onze rekening. Voor elke HR-ketel plant Nefit Bosch 15 bomen. U heeft de mogelijkheid om de compensatie voor uw ketel jaarlijks te verlengen!!

Om het nog aantrekkelijker te maken, krijgt u bovendien bij aanschaf van een Nefit Cv-ketel een inruilbonus van maar liefst € 75,--   Is toch maar mooi meegenomen. Bovendien kunnen wij bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement op de nieuwe ketel een garantie van maar liefst 5 jaar aanbieden op het toestel!

 


Nefit Proline NxT : 

De Nefit Proline NxT is de kleinste en meest complete cv ketel, uitermate geschikt voor appartementen en kleine woningen.  Ondanks zijn kleine formaat  heeft het toestel indrukwekkende prestaties, altijd lekker warm in huis en snel warmwater.
Met zijn lage "standby" verbruik voldoet het toestel ruimschoots aan de hoogste energierichtlijnen. Het toestel is verkrijgbaar in 3 warmwaterklasse's.
De energiezuinige en modulerende pomp zorgt voor extra stroombesparing en een geruisloze werking.

Nefit Trendline : 

Naar de betrouwbare Nefit Trenline heeft u geen omkijken, U hoort zelfs niet dat u hem in huis heeft.
Slimme Nefit technologie zorgt autmatisch voor een ongestoord functioneren, maximaal comfort en minimale energiekosten.  Het toestel is uitermate geschikt voor iets grotere of vrijstaande woningen, robuust en degelijk.

In combinatie met de Nefit Easy thermostaat kunt u de verwarming overal ter wereld regelen via een handige App.  Met een kwaliteitsketel van Nefit investeert u in de toekomst voor minimaal 15 jaar optimale bedrijfszekerheid.
Ook verkrijgbaar met zuinig 40 liter Aquapower Plus boiler voor veel warmwatercomfort !

Kiezen voor Nefit biedt zekerheid, Nefit laat u nooit in de kou staan !!!

Intergas Kombi Kompakt HRE A :

De Kombi Kompakt is voorzien van de betrouwbare aluminium dubbele warmtewisselaar, deze zorgt voor een uniek hoog rendement op verwarming en warmwater. Door de gescheiden koperen circuits voor verwarming en warmwater is de Intergas Kombi Kompakt de enige HR-ketel zonder storingsgevoelige driewegklep.

Het toestel is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, en daardoor geschikt voor zowel kleine als voor grote woningen ( appartementen, vrijstaand, 2 onder1 kap ).  Door eenvoudige techniek en opbouw ligt het toestel laag in zijn prijs t.o.v.  andere merken.

Eenvoudig, simpel, degelijk.

Intergas Xtreme:

De Xtreme is voorzien van de betrouwbare aluminium dubbele warmtewisselaar, naast deze wisselaar wordt gebruik gemaakt van een tweede warmtewisselaar (warmte terugwin unit) voor extra rendement op warmwater.  Deze wisselaar is geintegreerd in de rookgasafvoer waardoor de restwarmte van de rookgassen wordt gebruikt om het tapwater voor te verwarmen.

Door toepassing van deze technologie wordt een extreem hoog rendement behaald op warmwater.