Nieuws, acties en aanbiedingen

Seizoens Actie:    Ruim je oude ketel in voor iets duurzamers !

Bij aanschaf van een Nefit  of Intergas cv-ketel kunnen wij 5 jaar onderdelengarantie op het toestel aanbieden.

Het oude toestel wordt dan op een verantwoorde wijze afgevoerd en gedemonteerd, een nieuw toestel zorgt voor extra besparing door nieuwere technieken en een modulerende energiezuinige pomp.  De toestellen zijn voorbereid op de toekomst, zijn voorbereid op een andere samenstelling van het gas, bovendien kunnen de toestellen simpel worden gecombineerd met een warmtepomp voor een "Hybride"  oplossing

Een Intergas Kompakt  of Nefit Proline NxT

kunnen wij al leveren vanaf € 1900,-- inclusief de benodigde aansluitmaterialen en arbeidsloon en 2 jaar standaard garantie !!!


Nefit Proline NxT : 

De Nefit Proline NxT is de kleinste en meest complete cv ketel, uitermate geschikt voor appartementen en kleine woningen.  Ondanks zijn kleine formaat  heeft het toestel indrukwekkende prestaties, altijd lekker warm in huis en snel warmwater.
Met zijn lage "standby" verbruik voldoet het toestel ruimschoots aan de hoogste energierichtlijnen. Het toestel is verkrijgbaar in 3 warmwaterklasse's.
De energiezuinige en modulerende pomp zorgt voor extra stroombesparing en een geruisloze werking.

Nefit Trendline : 

Naar de betrouwbare Nefit Trenline heeft u geen omkijken, U hoort zelfs niet dat u hem in huis heeft.
Slimme Nefit technologie zorgt autmatisch voor een ongestoord functioneren, maximaal comfort en minimale energiekosten.  Het toestel is uitermate geschikt voor iets grotere of vrijstaande woningen, robuust en degelijk.

In combinatie met de Nefit Easy thermostaat kunt u de verwarming overal ter wereld regelen via een handige App.  Met een kwaliteitsketel van Nefit investeert u in de toekomst voor minimaal 15 jaar optimale bedrijfszekerheid.
Ook verkrijgbaar met zuinig 40 liter Aquapower Plus boiler voor veel warmwatercomfort !

Kiezen voor Nefit biedt zekerheid, Nefit laat u nooit in de kou staan !!!

Intergas Kombi Kompakt HRE A :

De Kombi Kompakt is voorzien van de betrouwbare aluminium dubbele warmtewisselaar, deze zorgt voor een uniek hoog rendement op verwarming en warmwater. Door de gescheiden koperen circuits voor verwarming en warmwater is de Intergas Kombi Kompakt de enige HR-ketel zonder storingsgevoelige driewegklep.

Het toestel is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, en daardoor geschikt voor zowel kleine als voor grote woningen ( appartementen, vrijstaand, 2 onder1 kap ).  Door eenvoudige techniek en opbouw ligt het toestel laag in zijn prijs t.o.v.  andere merken.

Eenvoudig, simpel, degelijk.

Intergas Xtreme:

De Xtreme is voorzien van de betrouwbare aluminium dubbele warmtewisselaar, naast deze wisselaar wordt gebruik gemaakt van een tweede warmtewisselaar (warmte terugwin unit) voor extra rendement op warmwater.  Deze wisselaar is geintegreerd in de rookgasafvoer waardoor de restwarmte van de rookgassen wordt gebruikt om het tapwater voor te verwarmen.

Door toepassing van deze technologie wordt een extreem hoog rendement behaald op warmwater.