Producten en diensten

Onze werkzaamheden bestaan uit het onderhouden, repareren en vervangen van cv-ketels, radiatoren, geisers, boilers en gaskachels, aanleg gas- en waterleidingen.
Wij werken specifiek voor particulieren en kleine bedrijven in een straal van tien kilometer rondom Hillegom.

CENTRALE VERWARMING
Om de levensduur van uw cv-installatie te verlengen en om uitval te voorkomen, heeft iedere installatie een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig. Door kleine problemen tijdig op te lossen, kan de schade in de meeste gevallen beperkt blijven. Daarnaast zijn wij  gespecialiseerd in de aanleg van nieuwe installaties en de renovatie van bestaande installaties. Onze ervaring en benodigde kennis stelt ons in staat om u te kunnen adviseren over de juiste ketel, boiler of radiator. Wij werken voornamelijk met de merken Nefit, Intergas, Bosch, Fasto, Radson, Dru, Pelgrim en Faber cv-ketels, geisers, gashaarden en gevelkachels.

WARMTEPOMPEN
Ook over lucht/water warmtepompen kunnen wij u alles vertellen, bij een warmtepomp kunnen de rendementen oplopen tot 500 %.
De belangrijkste voorwaarden om een warmtepomp rendabel te maken is:

  • beperk de warmtevraag, ( isoleren, HR++ glas, dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie  ( volgens de laatste eisen !! )
  • lage temperatuur verwarming ( vloerverwarming, lage temperatuur convectoren / radiatoren ).
  • op een ander manier “stoken” meer constant, weinig nachtverlaging.

Voor nieuwbouw heb je de mogelijkheid om “All Electric” te verwarmen, de warmtepomp dekt dan de volledige behoefte voor verwarming en warmwater.

Voor een bestaande woning komt eigenlijk alleen een Hybride Systeem in aanmerking, hier verwarmt de warmtepomp het grootste deel van het jaar en als deze het niet meer “trekt” dan springt de cv-ketel bij. Dit is ook voor warmwater de beste oplossing. Een warmtepomp is “maatwerk” de installatie en warmtepomp moeten op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor komen de aanschafkosten al snel uit op bedragen van € 7000,– tot  € 15.000,–

Kijk voor meer algemene informatie eens op www.warmtepomp-weetjes.nl

PELLETKACHELS:
In pelletkachels worden kleine stukjes geperst hout verbrand, zijn eenvoudig te bedienen en behalen een hoog rendement. Een Duurzame warmtebron, goed voor het milieu en zuinig voor uw portemonnee.  (CO2 neutraal)  Werken automatisch door de ingebouwde elektronica en zijn volledig programmeerbaar en gemakkelijk te bedienen.

Pelletkachels zijn totaal niet te vergelijken met een houtkachel, maar geven wel dezelfde warmte en sfeer.  Indien goed geïnstalleerd heeft u een goede en veilige warmtebron voor bijverwarming of hoofdverwarming.

Opm: Er is de laatste tijd veel ophef over de werking en veiligheid van Pelletkachels, echter bij een goede installatie van ondermeer het rookgaskanaal en regelmatig goed onderhoud heeft u een probleemloos en veilig toestel!

Gaskachels en Gevelkachels:
Gaskachels en Gevelkachels zijn nog in allerlei maten en soorten te verkrijgen vaak voor vervanging van oude toestellen, ook voor sfeerverwarming worden ze nog veel toegepast.

GAS:
U kunt ook bij ons terecht voor periodiek onderhoud en storingen aan gasinstallaties. Ook de aansluiting hiervan kan door ons verzorgd worden.

WATER
Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van alle voorkomende werkzaamheden aan uw waterinstallatie. Wij hebben ervaring met zowel eenvoudige reparaties, als met de aanleg van nieuwe installaties of de renovatie van uw waterinstallatie.

KLEINE SANITAIRE WERKZAAMHEDEN
Ook voor kleine sanitaire werkzaamheden kunt u bij ons terecht, hierbij moet u denken aan reparatie en vernieuwen van kranen en sanitair.

24 UURS SERVICE
Daarnaast bieden wij vaste trouwe klanten weekeindservice om storingen te kunnen verhelpen. Door onze specialisatie kan dit meestal binnen 24 uur.

Onderhoud prijslijst

Bij een onderhoudsabonnement komen wij periodiek langs voor regulier onderhoud van het toestal afhankelijk van het afgesloten contract. Hierbij wordt specifiek gelet op de veiligheid en goede werking van het toestel volgens de voorschriften van de fabrikant, indien nodig aangevuld en rookgasmeting of branderdrukmeting. De storingstoeslag geldt alleen voor de ketel, externe onderdelen, zoals vulkranen, expansievat of gaskraan, vallen niet onder het abonnement, al wordt hier wel op gelet tijdens het reguliere onderhoud op goede werking.

Voor de woningen bevelen wij jaarlijks onderhoud aan, voor appartementen is meestal eenmaal per 2 jaar voldoende.     Voor de ventilatie-unit is een in de 2 jaar voldoende.

  1. Jaarlijks onderhoud voor € 110,–/ € 125,– afhankelijk van het toestel.
  2. Jaarlijks onderhoud inclusief storingstoeslag voor € 150,– / € 175,– per jaar (met een maximum van 15 jaar).
  3. 2 jaarlijks onderhoud voor € 110,– per keer
  4. 2 jaarlijks onderhoud inclusief storingstoeslag voor € 100,– / € 125,– per jaar (met een maximum van 15 jaar).
  5. 2 jaarlijks onderhoud van ventilatie unit voor € 35,– per keer ( in combinatie met cv ketel )

De kosten van onderdelen worden apart berekend.