PRODUCTEN EN DIENSTEN

Onze werkzaamheden bestaan uit het onderhouden, repareren en vervangen van cv-ketels, radiatoren, geisers, boilers en gaskachels, aanleg gas- en waterleidingen. Wij werken specifiek voor particulieren en kleine bedrijven in een straal van 10 kilometer rondom Hillegom. Ook voor het plaatsen van (hybride) warmtepompen kunt u bij ons terecht.

24 UURS SERVICE

Daarnaast bieden wij vaste trouwe klanten weekeindservice om storingen te kunnen verhelpen. Door onze specialisatie kan dit meestal binnen 24 uur.

 

CENTRALE VERWARMING

Om de levensduur van uw cv-installatie te verlengen en om uitval te voorkomen, heeft iedere installatie een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig. Door kleine problemen tijdig op te lossen, kan de schade in de meeste gevallen beperkt blijven. Daarnaast zijn wij  gespecialiseerd in de aanleg van nieuwe installaties en de renovatie van bestaande installaties. Onze ervaring en benodigde kennis stelt ons in staat om u te kunnen adviseren over de juiste ketel, boiler of radiator. Wij werken voornamelijk met de merken Nefit, Intergas, Bosch, Fasto, Radson, Dru, Pelgrim en Faber cv-ketels, geisers, gashaarden en gevelkachels.

 

Prijslijst Onderhoud

Bij een onderhoudsabonnement komen wij periodiek langs voor regulier onderhoud van het toestel afhankelijk van het afgesloten contract. Hierbij wordt specifiek gelet op de veiligheid en goede werking van het toestel volgens de voorschriften van de fabrikant, indien nodig aangevuld en rookgasmeting of branderdrukmeting.

 

De storingstoeslag geldt alleen voor de ketel, externe onderdelen, zoals vulkranen, expansievat of gaskraan, vallen niet onder het abonnement, al wordt hier wel op gelet tijdens het reguliere onderhoud op goede werking.

- De mate van onderhoud is afhankelijk van vele factoren, (gasverbruik, gezinssamenstelling, stookgedrag, grote installatie) meestal is onderhoud eens in de 2 jaar voldoende.
- Voor de ventilatie-unit is een in de 2 jaar voldoende.

 

- Het onderhoud wordt uitgevoerd conform de nieuwe "Gasketelwet" waarbij de veiligheid van het toestel, rookgasafvoeren en appendages hoog in het vaandel staat.

- De kosten van onderdelen worden apart berekend.
Opm: toestellen jonger dan 5 jaar en die niet door  ons zijn geplaatst nemen wij niet aan  voor onderhoud! (neem contact op de diegene die het toestel heeft geplaatst)

A
Jaarlijks onderhoud voor €175,-
(afhankelijk van het toestel)

B
Jaarlijks onderhoud inclusief storingstoeslag voor €225,- per jaar
(met een maximum van 15 jaar).

C
2 jaarlijks onderhoud voor €175,-
(afhankelijk van het toestel)

D
2 jaarlijks onderhoud inclusief storingstoeslag voor €150,- per jaar
(met een maximum van 15 jaar)

E
2 jaarlijks onderhoud
van ventilatie unit voor €35,- per keer
(in combinatie met cv ketel)