Nieuws, acties en aanbiedingen


Cv- ketel vervangen?

U wilt wel verduurzamen, maar een warmtepomp is voor u gewoon een stap te ver. Is uw toestel ouder als 12 jaar is vervanging door een nieuwe cv-ketel de beste oplossing.  Een nieuwe cv-ketel gebruikt meestal minder energie als uw huidige toestel. Gaat zuiniger om met het gasverbruik en gebruikt minder stroom.

Bovendien kunnen wij bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement op de nieuwe ketel een garantie van maar liefst 5 jaar aanbieden op het toestel!


Nefit Proline NxT:

De Nefit Proline NxT is de kleinste en meest complete cv ketel, uitermate geschikt voor appartementen en kleine woningen.  Ondanks zijn kleine formaat  heeft het toestel indrukwekkende prestaties, altijd lekker warm in huis en snel warmwater.
Met zijn lage "standby" verbruik voldoet het toestel ruimschoots aan de hoogste energierichtlijnen. Het toestel is verkrijgbaar in 3 warmwaterklasse's.
De energiezuinige en modulerende pomp zorgt voor extra stroombesparing en een geruisloze werking.


Nefit Trendline

Naar de betrouwbare Nefit Trenline heeft u geen omkijken, U hoort zelfs niet dat u hem in huis heeft.
Slimme Nefit technologie zorgt autmatisch voor een ongestoord functioneren, maximaal comfort en minimale energiekosten.  Het toestel is uitermate geschikt voor iets grotere of vrijstaande woningen, robuust en degelijk.

In combinatie met de Nefit Easy thermostaat kunt u de verwarming overal ter wereld regelen via een handige App.  Met een kwaliteitsketel van Nefit investeert u in de toekomst voor minimaal 15 jaar optimale bedrijfszekerheid.
Ook verkrijgbaar met zuinig 40 liter Aquapower Plus boiler voor veel warmwatercomfort !

Kiezen voor Nefit biedt zekerheid, Nefit laat u nooit in de kou staan !!!


Intergas Kombi Kompakt HRE A:

De Kombi Kompakt is voorzien van de betrouwbare aluminium dubbele warmtewisselaar, deze zorgt voor een uniek hoog rendement op verwarming en warmwater. Door de gescheiden koperen circuits voor verwarming en warmwater is de Intergas Kombi Kompakt de enige HR-ketel zonder storingsgevoelige driewegklep.

Het toestel is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, en daardoor geschikt voor zowel kleine als voor grote woningen ( appartementen, vrijstaand, 2 onder1 kap ).  Door eenvoudige techniek en opbouw ligt het toestel laag in zijn prijs t.o.v.  andere merken.

Eenvoudig, simpel, degelijk.


Remeha Avanta Ace:

Remeha heeft de Avanta naar een next level gebracht. De vertrouwde sterke eigenschappen zijn aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Slimmigheden, zoals standaard ingebouwde onderdelen, zorgen ervoor dat de nieuwe Remeha Avanta Ace snel en eenvoudig is te installeren en te onderhouden. wat betreft de betrouwbaarheid doet de Avanta Ace natuurlijk niet onder voor de Avanta!!

Neem dus snel contact op!