Over ons

R. Korbee b.v. is opgericht in 1935 en is oorspronkelijk begonnen als kachelsmid. Vanaf de aardgastijd, rond 1965, zijn er bovendien kachels, centrale verwarming en sanitair aan de werkzaamheden toegevoegd. Wij zijn een relatief klein bedrijf, met vier medewerkers. Hierdoor zijn we nauw bij onze klanten betrokken en hebben wij altijd persoonlijk contact. De kennis die wij hebben van onze klanten, vertalen wij in een installatie die geheel aansluit bij uw eisen en wensen.

Wij nemen hiervoor de tijd. U kunt ook een kijkje nemen in onze showroom, gevestigd in de Hoofdstraat 192 in Hillegom. Niet alleen bij storingen helpen wij u graag verder, ook in de aanschaf van een nieuwe installatie begeleiden wij u met onze expertise.

Bovendien is R. Korbee b.v. een zogenoemd ′erkend installateur′ en onze medewerkers volgen jaarlijks cursussen op het gebied van installatietechniek, energiebesparing en de laatste technologische ontwikkelingen om hun kennis up-to-date te houden.

Ook zijn wij volop bezig om te voldoen aan de nieuwe "gasketelwet" die gaat in per 1 januari 2023 en houd in dat ieder bedrijf/monteur moet voldoen aan de eisen die in de BRL 6000-25 zijn gesteld.    Bedrijven/monteurs die hier niet aan voldoen mogen niet meer aan gasinstallaties/cv-ketels werken en overtreden de wet!!

R. Korbee b.v. Installatietechniek

Onze partners